Scheiden is een dure hobby. Als het even kan, probeer een scheiding te vermijden - maar dat hoef ik je niet te vertellen, toch? Blijf ook niet te lang trekken aan een dood paard. Dat gaat ten koste van je levensgeluk en je gezondheid.

Als je besluit om niet samen verder te gaan, dan is mediation niet alleen de beste optie maar ook de meest voordelige. In plaats van twee advocaten die elkaar gaan bevechten, heb je immers slechts één mediator nodig die jullie beider belangen behartigt en integreert. Een mediator rekent daarnaast vriendelijkere uurtarieven. Wees ook bij de keuze voor een mediator kritisch. De goedkoopste optie is niet altijd de beste. Besparen op een paar tientjes nu, kan je later duizenden euro's of meer blijken te kosten.

Mijn tarief bedraagt 135 euro per uur (ex btw). Vergeleken met de tarieven van goede collega's in de markt, is dat iets onder het gemiddelde van 150 euro. In principe is het mogelijk een all-in tarief af te spreken, uiteraard in overleg. Het eerste gesprek is kosteloos en uiteraard vrijblijvend.

Laat me weten waar je van wakker ligt. We kunnen bellen, videobellen of afspreken. Ik ben bereikbaar op 0653 350095 en via de chat rechtsonder in het scherm.

Copyright © Coers Mediation