Heb je te maken met disbalans of disharmonie? Loopt je relatie niet lekker en overweeg je om ermee te stoppen? Natuurlijk, elke relatie heeft zijn ups en downs. En je loopt niet weg voor elke beer toch... Maar wat als disharmonie blijft voortduren en structureel wordt?

Wanneer wordt het tijd om de koe bij de horens te vatten? Dat bepaal je uiteraard zelf - maar: wacht niet te lang. Geen mens is voorbestemd om langdurig in disharmonie te leven. Disharmonie vreet aan je, maakt je letterlijk ongezond. Als het tijd wordt om er iets aan te doen, wees welkom. Ook als je nog geen definitief besluit hebt genomen om te gaan scheiden.

Wil je eerst zelf met je relatie aan de slag voordat je een mediator of relatietherapeut inschakelt? Kijk op www.herstelmijnrelatie.nl (opent in nieuw venster) hoe je zelf aan je relatie kunt werken - samen met je partner of eenzijdig - volledig online.

Wat ook je keuze wordt, graag help ik julle de gerezen problematiek de baas te worden. Jullie bepalen zelf welke kant het opgaat. Of je samen of alleen verder gaat. Eigenlijk wordt dat vanzelf duidelijk tijdens de mediation-gesprekken. Waarbij je op elk moment van gedachten mag veranderen. Dat is het mooie aan mediation: je blijft zelf aan het roer staan van je eigen schip, je bepaalt zelf hoe je toekomst eruit ziet. 

Hoe wijder de kloof, hoe mooier de brug...
Neem je partner mee en vertel wat jullie bezighoudt. Ik luister naar jullie beiden en probeer te achterhalen wat de disharmonie veroorzaakt. Vaak zijn er verschillende oorzaken die door elkaar heen een rol spelen. Wees zo open mogelijk, ook al merk je dat de kloof daardoor misschien in eerste instantie groter wordt. Je zult merken dat het delen van alles wat je bezighoudt, zorgt voor meer begrip bij de ander. En bedenk: hoe wijder de kloof, hoe mooier de brug... En ja, ook als je besluit om te gaan scheiden, is de brug belangrijk. Zeker als jullie kinderen samen hebben. Maar ook zonder kinderen. Er is veel wat je samen deelt en als je bij een breuk de boel wil verdelen, zorg er dan voor dat je beiden krijgt wat je graag wil.

Jullie eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend. Op basis daarvan bedenk je of je verder wil. In de gezamenlijkheid kom je uiteindelijk tot een oplossing - of je nu samen verder gaat of niet. Als je besluit om te stoppen, dan begeleid ik jullie van A tot Z. Ik zorg voor een (echt)scheidingsconvenant, voor een ouderschapsplan als je kinderen hebt en ik regel alle financiële aspecten, rekening houdend met de fiscale consequenties.

Blijven of stoppen?
Ongeacht of je blijft of stopt, je herstelt de harmonie in je leven. Bij een scheiding duurt het uiteraard langer voordat de balans wederkeert, maar bij elke deur die zich sluit, opent zich een nieuwe deur...

Bel me op 036 841 17 71 of mail me op . Alles wat je met mij deelt, behandel ik met 100% vertrouwelijkheid. Het kennismakingsgesprek is gratis en uiteraard vrijblijvend.

Copyright © Coers Mediation