Tja, wat zou ik over mezelf als echtscheidingsmediator kunnen schrijven? Eigenlijk zou je beter aan mijn ex-liefdes kunnen vragen wat ze van mij vinden...

mediator almere flevoland hetgooi loosdrecht GilbertCoersJa, zelfs mediators hebben verbroken relaties. Net als anderen ben ik er, helaas meer dan eens, achtergekomen dat mijn relatie niet werkte. Waarna soms een breuk volgde. Natuurlijk heb ik de nodige mediation-opleidingen gevolgd maar dat is nog geen garantie dat een relatie per definitie slaagt. Hoe jammerlijk soms ook, ik ben blij met alle ervaringen die ik heb mogen opdoen. Ik heb veel kunnen leren van de mensen die het dichtst bij mij stonden en staan. Ik heb mogen ervaren waar issues in een relatie kunnen ontstaan en wat je daaraan kunt doen. 

De liefdevolle rol van een ex...
In een fase van disharmonie en scheiding is het misschien moeilijk voorstelbaar, maar ik spreek de wens uit dat je op enige termijn met liefde en respect aan je ex-partner kan terugdenken. In ieder geval wil ik je daarbij graag helpen. En als je halverwege het mediationproces besluit om samen te blijven, dan kun je mij niet blijer maken. Je kunt me bereiken via de chat rechtsonder het scherm of op 0653 350095.

Gilbert Coers

Copyright © Coers Mediation